Selamatkan Malaysia bermula dengan Hulu Selangor

Mar 28, 2010
Tiba masa sekali lagi dengan PRK Hulu Selangor, sebelum kita bermula dengan perang untuk dapatkan pengundi mari kita bersedekah Al_Fatihah kepada Arwah Datuk Dr Zainal Abidin Ahmad.

Pakatan Haprak dan sekutu sekali lagi menjadi pembuka gelanggang ceramah,kali ini di stadium Kuala Kubu Bharu baru2 ini tetapi apa yg kita nampak hanyalah beberapa kerat sahaja yang hadir di lokasi ceramah pakatan haprak. Apa yang yang dilihat adalah rakyat semakin sedar atas permainan pakatan haprak yang semakin keliru dengan perjuangan mereka.

Perjuangan Atau Pembohongan?

soalan mudah cuba fikir dulu, kali ini gelanggang Hulu Selangor dipertaruhkan pula species dwi alam seperti Anwar Ibrahim kencing sambil berdiri dan bersepah di Kuala Kubu Bharu diterima bulat2 oleh penyokong yang gelap hati.

Adakah hero dwi alam ini dapat menabur pembohongan ini diseluruh Malaysia? Malaysia harus diselamatkan drpd mereka ini dahulu. Belum sempat tanah kubur ahli parlimen mereka kering, belum sempat malaikat hantar report anwar dah mula membuat pesta Fitnah diceramah mereka.

inikah pemimpin yang kita mahukan?

adakah parti ini harus kita pertaruhkan untuk menjadi kerajaan?


Pesta politik bukan untuk semua, pesta politik untuk orang gila kuasa, rakyat harus berfikir keadaan sekarang yang senang dan selamat, jika kita hendak menyerahkan keamanan ini pada penyagak ...apa akan terjadi pada generasi akan datang? apakah anak-anak cucu kita aka mendapat faedah seperti kita kecapi


TD: Malaysia harus diselamatkan dari Syaitan semua Agama!