Anwar DAP PAS : Propaganda Pembangkang-Siapakah Islam & Melayu

Nov 7, 2009Saksikanlah video ini yg akan memberi satu persepsi kepada akal fikiran orang yg menyokong pakatan rakyat. Adakah tindakan PKR serta sekutunya ini sedang menindas orang Islam yg tidak mendapat kesedaran oleh penyokong Islamnya?Apakah yg mereka ini nampak dan sedar tentang kejadian yg sedang mereka lihat?

Adakah senario politik negara sebegini rupa harus ada mangsa untuk dipersalahkan....iaitu UMNO & BN?

Apakah pemimpin BN masih kurang mendapat keyakinan dari rakyat sendiri setelah memerintah lebih 50tahun, terutamanya yang bukan Islam?

Isu politik serta isu kemasyarakatan melanda negara ini dengan begitu serius sekali sejak kebelakangan ini lebih-lebih lagi isu keagama dan isu perkauman sedang hebat diperdebatkan oleh rakyat secara tertutup atau secara terbuka dan ada pemimpin PR yang mebuat kerja-kerja gerila ala samseng dilorong-lorong belakang supaya tidak dibau pihak berkuasa ataupun kerajaan BN untuk memecah belahkan umat Islam dinegara yg aman ini. Mengapakah orang bukan Islam terlalu membenci Orang Islam sehingga menganggap Islam harus di hapuskan dimuka bumi ini?Siapa yg mahu tampil kehadapan untuk menerangkan Islam adalah yg sebaiknya dan boleh hidup didalam masyarakat berlainan agama?

Bagi pihak kerajaan adakah mereka sedar bahawa konspirasi gelap ini sedang berleluasa terutamanya dimarkas DAP di Pulau Pinang....kalau kesedaran ini ada bila dan bagaimanakah tindakkan ini akan diambil? sebagai contoh kawasan juru di PP telah dilabelkan sebagai kawasan hitam oleh pihak berkuasa di PP(Auto City) masih lagi terdapat kegiatan haram yg cenderung kepada kejatuhan kerajaan BN. Kenapa sehingga kini belum ada tindakan yg besar-besaran dilakukan. Ini adalah sumber pendapatan untuk Pakatan Pembangkang untuk memperolehi wang, terutamannya pendapatan haram seperti judi, dadah, pelacuran, senjata api, wang palsu & etc...yg lebih mendukacitakan adalah ada orang Islam seperti PAS menyokong pulak tindakkan puak DAP ini!

Kejatuhan Bangsa Melayu ini akan lebih teruk sekali jika bangsanya sendiri menjadi pengkhianat dan dalang seperti anwar ibrahim. Menjual agama bangsa dan negara demi kepentingan peribadi yg rakus serta tamak untuk menjadi Perdana Menteri bukan untuk memperjuangkan rakyat tetapi untuk masuk poket sendiri dan membalas dendam. Itukah pemimpin yg anda mahukan?

Apatah lagi Melayu ini begitu sinonim sekali dgn agama Islam, timbul pulak persoalan Parti Yg memperjuangkan Islam seperti Pas kononya akan memperbaiki kehidpan org melayu megikut ajaran agama Islam..adakah ini benar berlaku, bersekongkol dengan pengkhianat bangsa apakah hukumnya tok guru?Apakah UMNO tidak membina Masjid, mendirikan Institusi agama Islam,Menubuhkan Pusat zakat, menghantar bakal uztaz untuk pendidikan yg lebih tinggi dan byk lagi UMNO & BN telah lakukan. Apakah ini terlindung dengan kelemahan sementara semasa zaman Paklah dan dinasty KJ dahulu. Adakah ini benar berlaku seperti yg dihebohkan oleh semua golongan politik?

Banyak sangat persoalan yg harus dijawab oleh kita sendiri sebenarnya- apa yg saya pilih adalah untuk mengkaji Parti yg baik sendikit dari yg lain untuk mentadbir negara dengan kredibiliti yg ada serta point sampingan seperti kebajikan, pengalaman dan pembangunan yg telah dilakukan kepada rakyat. Bukannya parti yg suka meruntuhkan agama lain, bukan parti yg pentingkan satu pihak sj, bukan parti yg mempunyai agenda tersirat seperti DAP & Anwar. Dengar kata hati lebih baik drpd menyorak beramai-ramai. Lihatlah sejarah, pemimpin silih berganti...jgn ada yg sanggup melihat negara ini hancur macam palestine...putih mata bermandikan darah ditanah sendiri

Sedar dan bangun untuk membuat keputusan, suara rakyat lebih kuat dari segalanya...apa yg nak di takutkan. Kerajaan yg memerintah sekarang pun telah membuatkan semua golongan hidup senang terutama sekali kaum Cina dari segi pendapat yg lumayan. Apa lagi yg Melayu ini tidak kena dan tidak sempurna? Hanyalah persengketaan Pas & UMNO sjlah yg menjadi bahan ketawa...mana DAP dan yg lain?

Inilah plot dan konspirasi politik, anda hanya perlu berfikir jgn terlibat secara langsung...kalau tidak ada sejata dan kelengkapan yg cukup

0 comments:

Post a Comment