N31 Bagan Pinang : Cuba Guna Kepintaran Anda ..Pas FITNAH Lagi...

Oct 8, 2009Ini adalah gambar daripada blog PAS yang mendakwa mereka ditetak oleh penyokong BN. Ini adalah satu pembohongan yang nyata dan telus. Adakah mereka tahu perkataan ditetak itu apa?

1. Mana darahnya dan mana lukanya?

2. Amboi si penetak itu tahu pulak ukuran pada baju mangsa? Wow! begitu tepat Sekali

3. Ada Wolfverin ka kat Bagan Pinang ini?

Itulah ceritanya kalau dah munafik tak kisah kalau nak buat cerita sikit...kalau boleh orang PAS ni nak jadi Spielberg kot atau George Lucas...Macam movie kat Hollywood tu penuh dengan Special Effects dan Stun yang ganas, tapi kat Bagan Pinang pulak yg dilakonkan...Apa nak jadi dengan kamu orang Pas?

Kalau ye pun orang BN dah Buat Laporan Polis mengenai Insiden Ptg Semalam....mana laporan polis PAS yg ditetak itu?Kalau benar buatlah laporan polis supaya mereka ambil tindakan..Ini sudah melibatkan senjata!

Ini adalah Laporan yg dibuat BN :

Fikirlah sesiapa yg telah terpercaya dengan FITNAH PAS...fikirlah semula dan Muhasabah lah kembali....jgn terpesong dengan ajakkan SYAITAN ituTeropong Duri :ingin belajar Ilmu kebal dari orang Pas..senang kemudian hari bila orang adil & DAP dah jual negara orang BN kena hidup dalam hutan...takut kena gigit babi hutan

LOL

0 comments:

Post a Comment